Friday, November 19, 2010

anak buah no.4

tadaaaa hehehe time lunch tadi aku balik ampang..sebab adik aku bersalin kat hospital ampang tu..so ngam2 aku sampai ka sana mmg time waktu melawat..ok sangat lah kan..bukan apa..tak sabor nak tgh anak buah baru sebenarnya..tu yg aku balik ampang gak..dah arr hari ni jumaat..org g solat jumaat..jalan jem gila sei..tapi gasak arr..janji hajat aku tcapai gak..wahh syok2 dapat anak buah baru, baby gurl..berat 3.1kg..lahir pukul 6.38pagi waktu malaysia ekk..bukan waktu k0rea :P..nanti umah mesti bising bunyi baby..bau2 baby..semua nya baby2 arr...best kan gitu hehehe..lepas tu aku balik opis balik...spatut nya time lunch aku sampai pukul 1 jer..td aku masuk opis pukul 3.10ptg hahaha..nasib baik boss aku ok..so selamat lor yehaaa

2 comments:

Bee @ honeyvsbee said...

yeeehaa..dah ada pict dia tiyum sket emmmuahhh

zianazone said...

haah..tp hp aku tak bape bagus arr..gambar kabur jer cehhh..hehehe tp alhamdullilah gak ada kamera..kalau tak da kamera..padan muka aku :))