Thursday, November 18, 2010

pgorbanan sahabat kepada sahabat2 nya

huhuhu mud tetiba rase sedih plak..ntah lah ekk..sebab cuaca kat luar tu mendung nak ujan agaknya...kat luar sana nak hujan ker ekk? aku kat opis ni tak nampak matahari pun..yg aku nampak kat sini cumalah almari2 file, dinding2 konkrit, meja, kerusi tu jer aku rase..ermm macam ni sbnarnya..nak d jadikan cerita..aku rase sedih arr..kenapa perlu ada pgorbanan seorang kawan terhadap kawan nya begitu..bukan nak cakap aku ni baik sangat, aku just nak share apa yg aku rase jer..tapi ntah lah..aku kna kehilangan kawan aku..sebab aku kawan dengan kawan yg lain..aku tanak lah jadi gitu..apa yg aku harapkan..aku nak jadi kawan dengan semua org..tanak sapa2 pun berkorban, bersedih, berdendam atau apa saja..asas nya kita berkawan ialah untuk berkongsi apa saja..tapi knapa bila sesuatu terjadi..kna kehilangan kawan gitu plak..patut arr ada pepatah mengatakan.."kawan bleh jadi kekasih..tapi kekasih blum tentu bleh jadi kawan kita bla kita dah tak da pape dengan dia"..hehehe ni bukan pepatah..tapi pendapat aku sbnarnya..hurmpp ni just share apa yg aku rase tau..tak da kena mengena dengan sapa pun..cuma apa yg aku harapkan..kawan2 aku sehat, happy dan ceria selalu hendaknya..aku masih perlu kan kamo..kamo dan kamo untuk menjadi sahabat aku dunia dan akhirat insyaallah..

2 comments:

Bee @ honeyvsbee said...

betulll sokong...

zianazone said...

hehehe sok0ng ekk..bag0s2..