Saturday, November 20, 2010

welc0me h0me baby

hari ni adik aku kuar dari hospital..dia udah sehat dan baby dia pun semua ok dan sehat gak..sebab tu cepat jer h0spital kasi kuor..wahhh best dan sy0k nya..nanti kat umah ada baby hehehe..baby cepat balik..makngah tak sab0r nak buli ko ni hehehe

2 comments:

Vintage Rose said...

ughhh uma dh lma xde baby..hihi.. besnye ade baby comel2!

zianazone said...

haah dah lama tak da baby...bila ada baby..best jugak..asyik dgor dia nangis jer hehehe