Friday, November 12, 2010

pija vs cekelat indulgen

cekelat indulgen yg sangat best..tp tk sempat nk makan semalam hehehe..balik ni ingat nak makan..tp korang rase..apa nasib kek ni skrg?? ntah2 udah masuk dalam powot adik aku yg ada kat umah tu kot :))

salad wahhhh manyak best...tp apesal mayo yg warna puteh tu macam banyak sangat hahaha..tu semua aku punya pasal..sebab aku yg amik salad ni semalam..salah ceduk daa..telebih plak haiyaa :))

semalam kat pija dia kasi chicken sup..wahhh sangat best bila makan dengan roti dia..nyummm3

tadaaa ni lah makanan kitaorg semalam hahaha...cuba korang teka..kitaorg makan bape org smlm..kalau hidangan nya banyak gini :))

p/s :- huhuhu rasenya aku udah gemuk arr..bila nak start diet lagi ni huhuhu...cayokkkk2 untuk diri sendiri..

2 comments:

peni anani said...

huhu ko makan nan adik ko jew kan.. 2orang... betul tak

zianazone said...

hahaha btol2..ko pandai beb :))