Thursday, November 18, 2010

award fm Cik Bazilalala

wahhh dapat lagi 1 award hehehe..tapi kat award itu..soalan tag dari cik bazilalalz..meh2 kita jawap..

1. bazilalala.blogspot.com di mata kalian..
blog bazilalala bokan blog sudu dan cawan..wahhh masuk blog ni..cantik design dia..comel jer tau..manyak cawan2 kat sana..tak caya?? korang g arr try ushar..

2. nama blog anda & kenapa letak nama tu..
nama blog saya..zianazone.blogspot..kenapa letak nama ni ekk..dlu zaman2 sekolah menengah suka gila kat ziana zain..lepas tu ziana zain pun tengah top..dan saya gak tanak guna nama sendiri buat url blog ni..apa lagi..buat arr zianazone..kalau buat zianazain kang..org cakap..blog ziana zain ekk hehehe...so dapat arr nama zianazone tu..appleijo plak..sebab suka makan apple hijau..saja jer buat sleng jawo ijo gitu hehehe padahal bukan jawa pun..melayu tulen ok..

3. nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..
nama url pun sama gak cite nya macam kat atas..(maleh nak type manyak kali hehehe)

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
kaedah penulisan?? haa agak kompius ayat ini..maksud nya..blog ni cerita pasal apa ker?? kalau itu maksud nya..blog ni dlu lebih kpada cite sendiri jer..skrg ni dah jadi blog rojak sebab macam2 ada hehehe
5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak
perasaan ekk..mesti arr jeles gak tgk blog org cantik..blog kita biasa jer..tapi tak pa lah..asalkan blog ni masih ada yg sudi tgk cukup lah..mana tahu akan datang..blog saya pun akan cantik macam blog korang gak..

6. bilakah blog anda diwujudkan..
buat blog ni bulan september 2006

7. siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
yg ptama tahu pasal blog ni miss nuraziah sebab dia yg tolong saya buat blog ni..dlu sy tak bape pandai sangat nak buat blog hehehe..pengikut plak baru jer buat 2 atau 3 bulan..yg 1st follow puan honeybee..sebab dia yg buat dan saran kan kat saya suruh buat follower hehehe

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini..
shaofie , izzah , honeybee , peni anani & mommy lavender

2 comments:

Bee @ honeyvsbee said...

heheh nasib cik appelijou tak bawa saja ke arah ajaran sesat walaupon saya pengikut pertamanya tau,,,hiks2 tlg sambung

zianazone said...

hahaha ajaran sesat tu tak da lah..tampo mu kang tahu arr..wekkk2 :P