Friday, November 19, 2010

Viwy Gurlish GiveAway

masa untuk join contest lagi..kali ni contest dia lagi gila senang aku rase hehehe..dan khas untuk pompuan2 jer..yg laki tu..tgk jer lah ekk..contest gini bleh gak untuk korang..tapi ala2 tak sesuai jer..better korang join lah contest yg lain ekk hehehe..so mari kita lihat sapa yg kena..tadaaa ni contest nya..


TERM & CONDITION GIVEAWAY :-
1- mesti jadi follower Viwy Gurlish
DONE
- wat special post mengenai give away ni n tinggalakn link kt komen post ini..
DONE
- letak banner kt sidebar (Banner tuh pic viwy gurlish yg kat atas sekali tuh ek)
DONE

- hadiah tajaan viwy gurlish..
(hadiah dia sangat menarik u ouls..sapa tk join..sangat lah rugi)
DONE
- tag 2 org rakan blogger anda.
Cik Izzah, Cik Bazilalala
DONE

senang kan????JOMMMM JOIN!!!!!
DUE DATE PADA 26/11/2010

2 comments:

Bazilah said...

wiwit! thanks for the tag dear! :D

zianazone said...

ur welkam dear..try lah tau..senang jer pun contest tu hehehe..mana tahu ada luck..