Friday, November 19, 2010

Welc0me Gurl..

petang semalam adik aku dah kna tahan wad..nak bersalin hehehe cucu ke4 dalam family kitaorg..so aku ingat nak g melawat dia arr petang tu..tapi tak sempat..sebab aku balik pukul 6ptg..sampai kat area ampang dalam pukul 7mlm..hospital kerajaan plak waktu melawat nya sampai pukul 7 jer..so aku pun terus arr balik kat umah...malam tadi k.lang ada msg..cakap dah sakit sangat nak bersalin..sempat lah aku msg2 dengan dia..pagi tadi dalam pukul 3pagi..dia call mak..nangis2 cakap sakit dan nak bersalin sangat..mak mana yg tak risau kan..hubby dia udah ada kat hospital pun..so mak kejutkan aku..nak gak g hospital..walaupun mak tahu..hospital bukan bleh masuk pun time gitu..so aku pun bawak jer lah kesana..dalam pukul 5pagi..aku balik umah sebab pukul 7pagi dah nak siap2 gi kerja..sekali pukul 6.45gitu..hubby adik aku call..cakap adik aku dah selamat bersalin baby pompuan..wahhh bestnya..btambah lagi sorang anak buah hehehe (anak buah udah 4..anak aku bila nak timbul ntah arr huhuhu) so ingat time lunch nanti aku nak balik ampang arr..nak g hospital..tak sabor nak tgk baby itu..
p/s : gambor baby nya tak dapat nak amik lagi..bila udah ada nanti..aku update k..

4 comments:

Bee @ honeyvsbee said...

haaa tahniah dapat beby baruuu ,,tapi bukan tuk mu tuk adik mu...jeng3

antalya said...

tahniah dpt ank buah baru..bau baby la umah nanti

Vintage Rose said...

wahhh..thniah2..welcome to the world baby!

zianazone said...

bee - thanks beb..uhuuukkkkk3 haah bukan untuk aku..tp untuk adik aku kan lalala..aku bila ntah..haiyaa

yun - thanks dear..tu lah pasal..bau baby best wei

vintage - thanks fren (*_~)