Friday, November 26, 2010

interesting blog award fm Bee


salam yuhuuu semalam petang..bjumpa kita lagi d siaran appleijo aka  zianazone hahaha macam tott jer..hehehe hari ni kita dapat 2 award tengg3...1st dapat dari dik lina lin..2nd dapat dari BFF puan bee..manyak syokkk woo..haiyaaa napa lah org buat award ni..buat award mesti nak kna TAG2 ekk hehehe..tak pa..aku gagah kan jugak jawap soalan tag itu..


1. http://honeyvsbee.blogspot.com dimata kalian...
kalau blog honeybee kat mata saya ekk...dlu merah jer mata ni..sekarang udah biru plak bijik mata ku hehehe..bleh dia cantik..memula dlu dia guna layout gambor bear..bunga2 cinta dan gambor anak2 dia..cantik sangat..banyak bear dan bunga kat sana..sekarang warna biru dot3 plak..haiyaa macam taek unta daa hahaha (jangan marah beb...blog ko mmg cantik arr)


2 - nama blog anda dan kenapa anda letak nama tu? 
nama blog ekk..zianazone.blogspot.com dengan appleijo9.blogspot.com..blog zianazone tu lebih kpada cerita sendiri dan sekeliling jer..yg blog appleijo tu plak baru buat semalam..ingat nak penuhkan blog tu dengan ga dan contest jer hehehe, knapa letak nama tu ekk..saya punya suka arr nk letak nama apa pun hahaha bleh tak jawap gitu atoiii mesti kna tampo ni..


3 - nama blog anda dan darimana datang nya nama blog anda ? 
haah bape manyak kali mahu tanya soalan ni daa haiyaaa ini olang..tampo kang

4 - apakah menthod dalam penulisan anda ? 
method ekk..method tu hapa?? hahaha apa yg sy tulis..ikut suka hati sy jer nk luahkan dan nak tulis hapa..harap korang suka arr ekk..kekadang blog tu..hehehe


5 -apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik ? 
rase macam nak bakor jer blog dia..hahaha bleh tak jawap gini puan bee??

6 - bilakah blog anda diwujudkan ? 
tahun 2006 tp dlu tak aktip..sekarang plak ober aktif..sapa nk jawap tu hehehe

7 - siapakah orang pertama yang menjadi mfollower blog anda ? 
puan honeybee..maceh beb..ko buat kan..ko ajar kan..dan ko follow the instruction..wekkk2 :P

8 -sila tag 5 nama lain untuk tag award tersebut dan fowardkan syarat2 ini...haaaa
saya tag semua follower2 saya..yg baca entry ni...dan jangan lupa tinggal kan mesej kat comments tu ekk..yg soalan no.1 tu..nanti korang tukor lah blog http://zianazone.blogspot.com tau..support lah blog aku ni..demi kesejahteraan bersama cheewahhhh :)) (merenk suda)


3 comments:

Bee @ honeyvsbee said...

ehh ko buat kat sini plak awardnyer

zianazone @ appleijo said...

haah beb..aku buat award kat sini..blog lagi 1 tu untuk GA dengan contest jer hehehe

Bee @ honeyvsbee said...

bagusssssss