Sunday, November 14, 2010

c0ntest : i l0ve myMum

tadaaa hehehe haiyaa baru ingat nk g mandi (bangun titow tak mandi lagi ni)...tgk kat shoutbox ada contest lagi...so saya pun follow arr...snang gak contest itu tau..

Syarat-syarat Contest I Love MyMum :

1. Buat entry khas dengan meng'Upload' picha anda yang paling menarik, tertarik da bomb gitu bersama ibu anda.. if kat bawah picha tue u'ols nak letakan ucapan terima kasih buat ur mum pun boleh ^_^ 

DONE
2. Nyatakan satu hadiah yg paling best anda pernah beri kepada ur mum masa bezday beliau..ekceli fatin nak cari idea nak bagi mymum hadiah apa nanti..huhu..
 - hadiah yg penah saya kasi kat mak ekk..beli kek besday..blanja mak makan kat luar..dan bawak mak pegi shopping jugak :D (so complete arr kan buat gini)
DONE
3. Anda tidak di wajibkan jadi folower blog MISZ FATIN,, tp untuk kemudahan u'ols nak tengok pasal updated contest better jadilah kan..huhu ^_^
DONE
4. Sertakan link u'ols pada entry ini
DONE
5. Letakkan banner contest kat sidebar u'ols n link ke entry contest ini
DONE
6. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu..^_^
DONE 


Tarikh Tutup Penyertaan : 30/11/2010 



2 comments:

misz FaTiN said...

TQ join..

save banner 2,, pastu g ke design<select add gadget<add picture<upload banner td<link kan ke en3 sy http://atentiqa.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mymum.html

ok?

zianazone said...

ok fatin..thanks udah jadi...yehaaa