Monday, November 15, 2010

Kawaii Gadget's Contest

salam dan selamat malam semua..petang tadi CIK ELFA datang blog walking kat blog appleijo aka zianazone ni..dia ajak join contest kawaii gadget's kat laman web mommy Pinky..so sy pun apa lagi..g lah usha hehehe mana tahu syarat2 ni simple kan..so kalau simple automatik lah sy join punya..so bila dah g blog mommy..mmg syarat dia simple gila tau..so Jom tengok syarat2 nya!!

1. Follow blog Kawaii Gadget yek. Wajib. Dah tamat contest jangan unfollow pulak, merajuk kang. Blog Mommy Pinky nih, tak mo follow pun tak pe, buwekk.
DONE
2. KAWAII GADGET'S CONTEST
Itu tajuk entry yang korang kena buat. Tak mo ubah-ubah ye.
DONE
3. Letak banner nih dalam entry dan link back pada entry ni.
DONE
4. Pilih satu lagu, lagu ape-ape je. Bahasa ape pun tak kesah. Buatla satu entry berkenaan lagu tersebut. Tak kesah la nak cerita kenangan ke, romantiko ke, gembira ke, sedih ke, menyampah ke, janji dapat menarik hati juri. Menarik hati juri, ok. Bukan hati korang..ekeke~
DONE

kenapa sy suka lagu ni ekk..ermmm ntah lah tau..bila tiap kali dengar lagi ni..rase hati ni macam sedih jugak..mayb sedih sebab saya tak sempurna macam lirik2 dalam lagu ni arr huhuhu trase sedih gila..tapi lagu ni best..rase insaf dan..mmg terbaekk lirik dan susun kata nya..
DONE
5. Tag 3 orang minimum.
6. Come back to this entry and post up your comment, link back your entry yang korang dah buat tu. Jangan lupa beritahu siapa referral korang (orang yang tag korang join contest ni).
DONE

referral = CIK ELFA

7. Closing Date 13 Dec 10.

hadiah yg mommy pinky sedia kan mmg terbaik..kalau lah appleijo aka zianazone mng salah satu daripada hadiah tu..wahh manyak syokkk wo0..so geng..korang pun try lah tau..mana tahu ada rezeki korang gak..mana tahu kan..cayokkk2 ekk.. ;))

2 comments:

Mommy Pinky said...

tak de letak banner pun dear..lagi satu, referral tu tolong bgi link ye, mommy tak tau la nak detact dia cane kalau tak bagi link ;)

tolong update ek..tenkiu join contest ni..

zianazone said...

sowie mama..tak pasal pasal benda tu..ingat kan suruh letak kat sibedar jer hehehe..semua udah done tau..macehh gak..