Monday, November 15, 2010

Contest : Ph0to Addict

salam semua..yuhuuu i'm comink..mownink gl0ry semua :D apa khabar pagi ni..harap semuanya sehat lah hendaknya ekkk...sy ok jer macam biasa..ceria dan kejam..itu lah zianazone aka appleijo wekkk2..huhuhu sy gini lah..pepagi udah kna tag..haiyaaa..takpa2...saya sahut cabaran itu chewahh..ni semua si shaofie punya koje..org TAG dia..dia tak buat pun..sekali saya plak yg dia tag ekk...wachaaa sat lagi tahu arr :P

menurut apa yg shaofie type...contest ni asalnya dari cik yuyu ... saya dah pegi tgk dah syarat2 ni..mmg simple pun...so meh2 kita cuba ;))


syarat :

1 ) mestilah jadi follower cik yuyu nie tuk memudahkan anda
mendapat info terbaru tentang contest nie ye
DONE
2) letak banner contest pada ENTRI dan SIDEBAR selame
tempoh contest ni berlangsung dan link kan banner itu kepada
entri ini okay :)
DONE
3 ) upload hanya satu keping gambar anda spt cth :
dan mestilah karang dan buatlah satu entry
                                                                     yang bertajuk :
saya/gua/aku/wa suka gambar nie sebab...
(coretkanlah kenapa anda suka gmbar anda)
DONE
kenapa saya suka gambor ni ekk...1st sebab muka semua macam tepung gomak hahaha..masa ni kat akademi cabaran langsing dr rozmey tu..saya salah sorang pserta nya..nak tahu saya yg mana..mesti lah yg baju merah tu hehehe...sebab apa muka saya tak manyak tepung macam diaorg?? haa jangan ingat saya tk join sukaneka ni tau..sy join woo..sblum amik gambor..sempat lah bersih kan muka dlu..so nampak nya sy lagi comel dari diaorg semua arr kan kan kan..wekkk2 (pasan jer lebih) tapi mmg sy suka gambar ni..best gila men sukaneka bila kita dah dewasa..ketawa bagai nak gila..pendek kata sangat syokk..hoo hoo hoo..yeahhhh :))
4 ) tag 3 rakan-rakan anda
mommy bee , mommy lavender & peni anani
DONE
5 ) tingalkan jejak link entry anda kat comment post ini eak
DONE

INFO !!
tempoh contest : 14 nov 2010 - 27 dis 2010
hadiah : rahsia...jeng..jeng..kata cik yuyu, so gengs..slamat mjalan kan TAG anda ekk hehehe..

4 comments:

Aujinz said...

dah ada hasil ke belom?..

unieylovesherself... said...

udah di check..
well done :))

peni anani said...

beb contest ni aq dah di tag pun oleh bloger laen... hehehe...tp tak buad lg... letih

zianazone said...

aujinz - nampak hasil apa ekk fren??

cik yuyu - hehehe udah check ekk..macehh cayokkk2 :))

peni - hehehe lorr yea ker beb..ko dah kna tag haiyaa macam mana tu??