Tuesday, November 16, 2010

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU by Ben Ashaari

tadi aku buat blog walking..memula sekali aku jumpa blog bukan sudu dan cawan rasenya..sekali pc aku ni buat hal..ntah tetibe jer banyak window explorer yg kuar hohoho menci jer..tpaksa lah aku restart pc ni..lepas tu tak sempat nak amik url blog tu....aduhhh aku ingat nak buat shoutbox chat tu men nyorok2..sekali korang tgk lah tu..ntah pape ntah yg jadi..bila aku nak g balik kat blog tu..aku dah pening..mana aku nak cari alahaiii..tp tadi aku dah komen kat entry dengan shoutbox dia..mintak2 lah dia buat blog walking kan..bleh arr aku g sana dan blajar balik..

lepas tu aku blog walking lagi.jumpa blog Ben Ashaari..aku dengar blog dia popular..so g lah ushar..sekali aku jumpa entry dia ni. JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU 

so mmg aku rase nak try link kan url aku ni kat dia hehehe..kira aku ni blogger baru arr..bukan baru apa..tapi baru nak aktif balik..dlu tak bape nak aktif sangat..so kepada sesiapa yg bakal singgah kat blog aku ni..blog ni macam2 ada...macam rojak gitu lorr..hehehe harap korang suka blog ni..walaupun aku tahu blog aku ni tak seberapa pun..peace!!

14 comments:

Siti Nizam Samsudin said...

salam perkenalan, singgah dari blog Ben..follow terus,ngehehehe :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang ziarah rakan blogger sambil guling2 baca entri kat blog ni :P


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Cik Ila said...

Cik ila dh follow.
salam perkenalan

Ainismaira said...

Salam perkenalan n salam Aidiladha ^_^

esya ann said...

tumpang guling kat sini..da pollow da..nanti singgah pula yer

♥ kyu said...

blogger baru here!
salam kenal

jom ke blog kyu =)
Salam Aidiladha buat semua umat Islam

zianazone said...

siti nizam - maceh ekk..tak sangka plak ada jugak sambutan entry ni hehehe..ingat kan tak da yg nak datang ushar blog kita..nanti kita follow awak lak ;))

zianazone said...

azrul hisham - amboii dasyat ni..baca entry sambil guling2 ekk..kalau gitu jahanam arr laptop kna himpit hehehe..nanti kita ushar blog awak plak..thanks gak..

zianazone said...

cik ila - salam pkenalan untuk ila plak..cik ila follow..kita follow gak...tungguu

zianazone said...

ainis - salam aidiladha dan salam pkenalan gak cik ainis

zianazone said...

esya - wahhh cik ila pun nak guling2 gak..leh geng dengan inchik azrul gitu hehehe

zianazone said...

kyu - wsalam..thanks beb..salam pkenalan gak..nanti kita follow gak tau..sat2 lagi naa..buat keja sambil ngulor sat ni hehehe

nad_ira said...

slm kenalana..
sy follow..
follow sy ye

norh said...

salam perkenalan :)