Tuesday, November 16, 2010

Sorokkan Shoutbox

slmt malam semua..mesti semua tgh sibuk buat psiapan esoknak raya kan hehehe saya plak pepagi esok baru tlong mak masak..malam ni buat benda yg simple2 jer..hari ni saya blajar benda baru lagi..blajar macam mana korang nak men cak2 dengan shoutbox saya..alhamdullilah..apa yg saya blajor tu menjadi tau..kalau korang pun nak shoutbox korang men cak2 gak..korang g lah kat blog bazilala tau..banyak benda gi cik bazilala ajar kat situ..sy dah blajar 1 daripadanya..korang nak try..bleh lah cuba gak..bl0g akan nampak lagi kemas..tak lah bsepah sangat rupanya hehehe..nwat thanks a lot cik bazilala ;))

7 comments:

hamzah ian said...

gua shoutbox pun takde.. sob2..

Bazilah said...

wah terharu ni haha. thanks dear..keep in touch ye :D

Bee @ honeyvsbee said...

wahh udah majuuu,,boleh kita boleh

Bee @ honeyvsbee said...

beb aku tag ko,,jum juin dapat wallet kalo bertuah

zianazone said...

hamzah - lorr tak da ekk..kalau tak da..create lah satu..senang jer maa.. :))

zianazone said...

bazilala - thanks a lot gak..info buat cak2 pun dari blog awak..keep in touch gak ekk

zianazone said...

bee - hehehe beb..mana ada maju..cikit2 jer ni..ok beb..sat2 lagi aku join yg ko tag tu ekk..tunggu tau