Saturday, November 13, 2010

nk try jugak arr walaupun dah last minute hehe

salam semua..td sy jenjalan kat blog shekechik yg tomey  http://shekechik.blogspot.com/ lepas tu nampak entry pasal contest..hehehe sy pun apa lagi..gatai lah tangan nk try jugak (baru 1st time ni join contest kat blog ni) hehehe..so saya pun g arr kat blog yg anjurkan contest tu..harap2 mng..kalau tak mng pun tak pa..janji fun dan happy kan..pape pun..apa yg penting kejesama..w0n..wonderpet hahaha wekkk2 :P..nak join contest ni ada syarat2 nya tau...so mari kita lihatt apa syaratnya..
1. jadi follower blog ni.. http://saricorner.blogspot.com/ (yg dah folow xyah le folow lagi)
    DONE
2. klik butang like FitrahCintaSari kat sidebar tu
    DONE
3. buat n3 tentang lucky draw ni kat blog memasing
    DONE
4. tinggalkan link dan email korang kat kotak komen bawah ni
    DONE

tadaaa udahhh siap semua nya...so kekawan yg len..moh lah kita join contest yg senang ini..macam kacang botak jer sy rase hehehe cayokkkk2 n good luck kpada semua..

Tarikh sah lucky draw 13 nov - 16 nov 2010 jer tau..kalau mng anggap jer itu hadiah hari raya haji kita hahaha :D

4 comments:

iZzaH faRahaNa said...

naK join gaK rrr...he...

zianazone said...

hehehehe join lah izzah...snang jer tau cntest ni..mana tahu ada rezeki kan..cayokkk2..

Sari said...

salam aida
tenkiu join lucky draw ni
gud luck dear..

zianazone said...

wsalam sari..thanks..insyaallah kan :D