Saturday, November 20, 2010

SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE

1 : mestilah jadi followers bee.COPY foto contest dan letak di sidebar dan entry anda.
DONE
2 : buat entry tentang GA ni...buat yang simple2 ajer , dengan tajuk "SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE".
Dan link kan ke blog bee.
DONE
3 : TAG 3 kawan anda.
sijagur , izuddin & omu
DONE
4 : tinggalkan url entry anda di komen box ini SAHAJA
DONE

Puan Bee type GA bermula 19/11/2010 - 19 /12/2010 12.00 malam (atau kalau banyak tutup awal sikit)..haa cepat2 lah korang join ekk..anak2 tomey dia yg akan buat cabutan tu..mana tahu ada luck..bleh arr kita share2 topup..tp kalau sy yg menang..tak da share2 tau wekkk2 :P

kalau korang nak join..click kat sini ekk saya nak menang topup dari BEE

4 comments:

Izzuddin Fauzi said...

Mane bee pnye post asal??? X de link...

zianazone said...

hehehe sowie2 kita baru update link tu :P

http://honeyvsbee.blogspot.com/2010/11/1st-ga-dari-bee.html

Bee @ honeyvsbee said...

lahh

zianazone @ appleijo said...

hehehee