Tuesday, November 23, 2010

diTAG oleh cik yuyu

salam yuhuuu..yeahhh dapat tag lagi..tapi kali ni dari cik yuyu plak...macehh cik yuyu sebab tag saya..hehehe..

mari mulakan sesi menjawab.    

♥ Apa yang penting dalam hidup korang?

-Allah dan My Family...tanpa-Nya dan tanpa family tcinta..maka tak lengkap lah sy kat dunia ni-

♥ Benda terakhir yang korang beli pakai duit korang sendiri?

-bihun goreng masa time bfast-


♥ Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti?

-lagi bagus buat kat umah sendiri jer..kawan2 dan saudara pun tak susah nk dtg-
-temanya tak pk lagi err..dh tiba masanya nanti baru pikir ek..hehe



♥ Adakah korang sedang bercinta sekarang?

-rahsia-

♥ Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

-selagi hayat d kandung badan chewahhh hahaha..selagi dia cintakan sy..selagi itu lah sy akan mcintai dia-

♥ Dimana korang selalu jumpe kekasih korang?

-mana ada jumpa slalu..so ntah arr- 

♥ Novel / Buku / Majalah yang terakhir korang beli?

-cosmopolitan- 

♥ Apakah nama penuh korang?

-Aida Farizan (nama ayah rahsia sbb tk suka cite detail pribadi kat sini)-

♥ Antara mak dan ayah, yang mana korang lebih mesra?

-my mom- 

♥ Namakan orang yang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?

-bakal suami-


♥ Adakah korang basuh baju sendiri?
-of course arr penah..kalau tak pnah tu bukan org nama nya hehehe-



♥ Dimanakah tempat betul2 korang nak pergi?

-Mekah, turki & K0rea-

♥ pilih salah satu peluk atau cium?

-tampo bleh tak?? hehehe hugs..sbb lebih rase d hargai...haha yea ker?? ntah- 

♥ 5 benda yang korang sangat2 sayang dalam hidup korang?

-cik keta kelabu-

-cik minyak2 wangi-
-cik HP dan jam tangan-
-my eyeliner-
-teddy2 bear yg beli sendiri sebab cute sangat-


♥ lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?

-f0r the rest 0f my life, best nya kalau ada lelaki yg hargai dan syg kan kita gitu-

♥ Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?

-09 July 198*-

-dekat restoran celana..family blanja makan kat sana..sangat best..-



♥ 6 orang blogger yang korang nak tag?

-honeyvsBee-

-Peni Anani-
-Mommy Lavender-
-Inchik Curly-
-dan followers2 tcinte :))-


Orait Done..giliran korang plak untuk buat TAG ni hahaha :P



2 comments:

mr.curly said...

aduhhhh..makin bgulung la rambut wa camni..hehe

Bee @ honeyvsbee said...

heheh akan join nanti..
dah ngantokkk