Friday, November 26, 2010

nk tanya sikit arr

salam kawan2 yg dikasihi lagi di cintai sekalian hahaha ayat skema plak pepagi ni kan...aku nak tanya sikit arr..aku ada buat halaman baru kat atas tu..ingat award nak masuk kan kat dalam halaman tu..tapi masalahnya..aku tak sure dan tak tahu lah..macam mana ekk..nk kne pindah kat award2 tu kat dalam tu..nak kna copy paste ker?? nk kna buat entry baru ker?? atas bleh tarik2 jer macam kita ubah templete tu...tolong lah ekk..sapa yg bijak tu..meh arr jawap..serius aku tak reti doe..huhuhu

7 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

masalah yg sama, dinaz pn nk tau jgk..

Bee @ honeyvsbee said...

award ek? kena copy paste lah..ambik dalam, entry

Bee @ honeyvsbee said...

cpoy gambor tu dulu pastu paste n kalo nk letak link klik kat gambor tambah pautan kat tempat edit nyer..faham tak..ker nk aku wat entry? keh2

zianazone @ appleijo said...

dinaz - awak pun tak paham ga ekk huhuhu

zianazone @ appleijo said...

dinaz - awak pun tak paham ga ekk huhuhu

zianazone @ appleijo said...

bee yg ko ajor ni macam mana kita nak amik award yg org kasi kat kita ker beb?? kalau nak amik award dan letak kat posting aku tahu..tapi yg aku tak tahu..nak letak kat pautan AWARD kat atas tu..macam mana nk masuk kan semua award kat sana..

Bee @ honeyvsbee said...

yerlah copy jer mcm buat entry jer