Friday, November 26, 2010

award fm cik lina lin

salam yuhuuuu selamat petang semua..tadaaa kita dapat award lagi..award yg ke-5 kalau tak silap...kali ni award ni cik lina lin yg kasi..hehehe maceh bebeh sebab kasi award ni kat kita..dah dapat award..kna plak buat soalan TAG yer..nyummmm3 jom kita lihat hehehe


1. Apa pandangan awak terhadap blog lina_lin?
blog kamu cantik lor..manyak daun2 berguguran..mesti penat sapu daun itu kan hehehe :P

2. Kenangan manis dalam hidup awak?
kenangan manis tu banyak..apa yg terbaik dan terindah itu ada lah kenangan yg manis macam gula2

3. Kenangan pahit dalam hidup awak?
kenangan pahit ekk..banyak jugak..apa yg mongokk dan tak best tu semua nya pahit macam ubat..ee tak suka..wekk2

4. Adakah awak dah berpuas hati dengan kehidupan awak yang sekarang?
walapun idup tak lah susah..tak jugak senang tapi sy sangat puas hati..tapi kalau dapat yg lagi baik..mesti sangat best kan apapun sy ttp bersyukur alhamdullilah ;)


5. Sebutkan 3 impian dalam hidup awak yang belum tercapai lagi..
 3 jek? rasenya mmg byk lagi kot yg tak tcapai huhuhu..oleh kerana impian tu manyak..maka maleh plak nak type walaupun 3 jer hehehe bleh tak gitu??

akhirkata macehh cik lina lin sebab kasi award ni..award ni sy nak TAG kat sesiapa saja yg baca entry ni..kalau korang baca..jangan lupa tinggal kan komen dan amik awad ni tau..sharing is caring..

4 comments:

Lina_Lin said...

same2 :)

Bee @ honeyvsbee said...

ambik jer tknk wat tugasan boleh tk?

zianazone @ appleijo said...

(*_~) wink2 kat lina lin

zianazone @ appleijo said...

bee - mu nak kna tampo ker?? hahaha kna buat tugasan gak..baru leh amik wekkk2 :P