Monday, November 22, 2010

yehaa bjaya yabedabeduuu

salam semua..selamat petang..aku dah bjaya hahaha..ermmm mongok tau pc ni..dari pagi tadi..bila aku nak bukak aku punya blog jer tak bleh..asyik2 kuar connot find seber cehhh..padahal bukak blog org len ok jer..bukak blog sendiri plak tak bleh..nampak sangat nak sabotaj aku kan..aku tampo kang tahu arr..internet explorer suruh aku upgrade tau..aku dah upgrade tp still tak bleh gak..geram lagi ada arr..


lepas tu aku try plak install google chrome..installl punya install dan terus install...


akhirnya tadaaaaaaaaaa yehaaaaa...bjaya gak akhirnya chrome aku hehehe, siap bleh pilih templete untuk chrome tu lagi hahaha..aku pilih rerama sbb mommy lavender suka rerama ni hehehe..dan lepas ni jangan harap nk guna internet explorer tu..padan muka..sapa suruh asyik buat hal jer..wekkk2 :P


3 comments:

Bee @ honeyvsbee said...

pakai chroom memang laju aku pon pakai ituu..mcm mana ko buat amik gambar chroom tu?

zianazone @ appleijo said...

tahu tak pa beb..tp server kt opis ni speed dia cuma 10.0mbps jer..so lembab gak arr

templete chrome tu tadi aku install dia kuar siap2..kalau ko nak..ko g kat link ni..

https://tools.google.com/chrome/intl/en/themes/index.html

Bee @ honeyvsbee said...

bukan yg tu maksud aku ..jap aku call mu