Saturday, November 20, 2010

Print Screen

salam..yuhuu...mownink glory semua...huhuhu nak tanya kat korang semua ni..nak buat print screen macam mana ekk?? sapa yg pandai tu leh ajor kan tak?? kalau aku dah tahu buat print screen tu kan best..banyak entry gak bleh buat dengan benda tu..tolong lah ajor kan ekk hehehe aku budak baru nk blajor ni..macehhh (*_~)

6 comments:

iqbalhakimi said...

dekat keybod ada button utk print screen try usha..kat bahagian atas..pakai laptop kn?..tekan buttonn tu then paste lah kat paint..

{ finieViolet} said...

salam singgah..lepak jap ea... sy pon ada kemusykilan ttg itu...hurmm.. seb org atas ni tunjukkan.. nk try gak la.. :)
salam persaudaraan.. i follow..

Bee @ honeyvsbee said...

haa aku pun baru nak tanya2 orang..tak pandai gak

zianazone said...

iqbal - maceh beb..sy udah pandai yehaa

finie - hehehe awak pun tak tahu gak ekk..try lah buat macam ibqal ajor tu..jadi tau

bee - haa try beb..aku buat dah jadi ;))

Izzuddin Fauzi said...

Ok... Mslh yg berlaku ats dua sebab... 1 sbb pelayar web internet explorer tu. try gne mozilla Firefox atau Google chrome...
Syu lg mslh sbb skrip pd page nie...

zianazone said...

izzuddin - sy rase pasal internet explorer kat opis ni kot..bongok jer tau..asyik kuar benda tu..lepas tu kna refresh balik haiyaa..