Sunday, November 14, 2010

Foll0wer bertuah giveaway

salam yuhuuu i'm comink..mownink glory semua..hehehe bangun pagi terus bukak n tgk blog saya ni hehehe yehaaa..syok2 f0llower udah btambah..ni semua atas usaha tok jugak, siap buat entry untuk sy tau terbaik lah tok :D ..huhuhu rase tharu tau tok buat gitu..maceh tok..

lepas tu sy check arr cb0x dengan sh0utbox saya..nampak pkataan ni ANDA DI TAG hohoho pepagi udah kna tag..ok semua..mari kita lihat sapa yg kena :))


Syarat2 nak join Follower bertuah GiveAway saya ialah...... jeng jeng jeng =)

1. Mesti jadi follower saya dan nyatakan id follower anda.
DONE
2. Buat satu entri mengenai GA ini, bertajuk 'Follower Bertuah GiveAway'. Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini.
  3. Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini.
DONE
  4. Tag 3 rakan blogger anda.
syazamama rifqyat0k encem
DONE
  5. Tinggalkan komen di entri ini.
DONE

tadaa udah siap pun...so korang yg baru kna TAG tu..sila lah buat dengan jaya nya ekk..cayokkk2...mana tahu salah sorang dr kita adalah pemenang..syokkk gak kan hahaha


jom join
aainaa-nadirah







2 comments:

AiMaN said...

mekasih tag atok ye cucu..hari ni atok bz sgt..pastu intrnt lak problem...huhuhu

zianazone said...

sesama tok..hehehe ok tok..nanti udah tak bz..tok buat arr tag ni tau..cayokk2 tok